Welkom bij Anton van der Heijden Schilderwerken en Interieurs

Hét adres in de regio voor kwalitatief hoogwaardige schilderwerken met een speciale passie voor kleur. Al vier generaties lang, sinds 1900, staat de familie Van der Heijden aan het roer van deze prachtige zaak. In 2000 op Koninklijke wijze bekroond met het predikaat Hofleverancier.

In onze showroom/winkel aan de Sint Bavostraat 57 en 59 te Rijsbergen kunt u kennis maken met sfeervolle kleuren, behangcollecties, gordijncollecties, shutters, vloeren, etc. Wij begeleiden het gehele traject om uw woning te verfraaien en comfortabel in te richten. Dit alles op een hoog kwaliteitsniveau met gevoel voor stijl.

Graag maken we eerst kennis met u om samen te bekijken of we u van dienst kunnen zijn. Breng ons gerust een bezoek tijdens de openingstijden of maak een vrijblijvende afspraak. Dit kan natuurlijk ook bij u aan huis zijn.

Bezoek onze contact pagina voor de actuele openingstijden en bestellen online.