Geschiedenis

Schilder Petrus Adrianus van der Heijden vertrok in 1900 uit ’t Ginneken Breda om zich in Rijsbergen te vestigen als zelfstandig ambachtelijk schilder. Zijn echtgenote Felicitas van Rooijen runde de winkel die bij zijn schildersbedrijf hoorde.

CREATIEF TEAM

Het bedrijf is sinds die tijd steeds van vader op zoon overgegaan. De vierde generatie Van der Heijden in de persoon van Antonius Constant (Anton) heeft nu de touwtjes bij het schildersbedrijf in handen. Met als achtergrond het familiebedrijf en de (Ambachtelijke) schildersopleiding van vier jaar aan het Sint Lucas te Boxtel mag hij zich letterlijk en figuurlijk Meesterschilder noemen. Echtgenote Judith heeft ook de opleiding aan het Sint Lucas in Boxtel genoten maar dan de meer decoratieve afdeling. Zeg maar gerust een creatief team van eigenaars. Hieruit is ook de delicatessenzaak ” bij Lobke” ontstaan.

https://www.sintlucas.nl

https://bijlobke.nl

In de loop van de jaren werden er panden toegevoegd om zodoende een aangename showroom te creëren met volop inspiratie voor de gehele aankleding van uw woning.

In 2000 werd het 100-jarig bestaan gevierd in het bijzijn van 3 generaties schilders. Het jubileum werd bekroond met het predikaat Hofleverancier.

100-jarig bestaan in september 2000